Машине у руднику злата

Mahsulot detali

Кингзхоу Јулонг окружењу технологија Цо., Лтд. производи и продаје опрему за разне иновативне у руднику злата. Наша опрема за ископавање злата је изграђен за покретање 24/7.Јулонг је дизајнирање и изградњу поуздан златне одвајање и Рударска опрема за преко 20 година. Јулонг златну рударске машине су успешно извезени у више од 15 земаља у Азији, Африци, Јужној Америци и Европи.


Све машине у руднику злата Јулонг је једноставно за употребу и висока ефикасност и опоравка стопе за злато од 2 иниа је златну руду грумење до 1 микрона. Висока стопа, поузданост и мобилност одвојити Јулонг од свих других кандидата у индустрији у руднику злата.


Јулонг златну рударске машине могу бити користе у рекама, или на копну. То можете да издвојите само злато, него и других метала из реке, као што су станнум, олова, цинка, стибиум, дијамант. Различите рударска технологија доступних према купаца захтева, попут златне центрифуга, флуктуације падобран, камера је скретала испирање, сакупљање траве и тепих моје пљоске, схакер, амалгаматор златних.


Копају злато машина се углавном користи у песак области, посебно на обали реке или сувог корита. Не бих знао да копају злато се углавном користи у реке или језера које укључују рударство и изабрати функције. Машине у руднику злата Јулонг обично укључује материјални систем храњења, материјални просејавање систем, златни одвајања система, прати систем за обраду, вода снабдевају система, као и власт снабдевају систем.

Hot Tags: копају злато машине, злато рударска багера, златни концентрацији, златна камера скренула багер се по, кофа ланац тип злата рударство багера, Кина, произвођача, добављача, купи фабрику, високог квалитета,
Fikr-mulohaza

You Might Also Like