Хидраулични Високе перформансе ниске цене Цуттер усисне пловни багер

Хидраулични Високе перформансе ниске цене Цуттер усисне пловни багер
Mahsulot detali

1 ). Кингзхоу Јулонг окружењу технологија Цо., Лтд. је багера произвођач и извозник, али не само трговинске компаније. У таквом случају, гарантујемо квалитет производа, времену и продаји достава. Такође боље цена ће увек бити доступан.

2 ). прилагођено дизајни ће бити израдјује на основу цустомерсанд #39; пројекат захтеве. Нам инжењери су сви су искусни у брод дизајне за много година. У сарадњи са Кина водећи брод дизајн институти и професионални факултети нам помоћи да осигурају квалитет дизајн.

3 ). све Јулонг багерима су направљена од стране квалификованих радника и прегледан стриктно уверавамо високог квалитета и трајности. Сваки готов багера ће бити у потпуности тестиран пре испоруке се побринути да то ради глатко када испоручују купцима.

4 ). најбоље делове користиће се за багерима, као свету познати Цумминс моторе, Схијиазхуанг пумпе, Хангћоу мењача и Сименс ПЛЦ систем за контролу.

5 ). Хидраулички систем је један од најважнијих делова Катер рефулерна. Катер главу, мердевине витло, замахни иекрке, Спад или Спад колица вођени хидрауличне моторе за већа ефикасност и трајност. Наводни брендова користе се за остале хидрауличне улоге као хидрауличних цеви, хидрауличне пумпе, Хидраулични вентили.

6 ). на багерима су дисмоунтабле. Тако да могу бити растављен и лако се окупили. Стога је погодан за транспорт по путу, ограду или воде.

7 ). професионални инжењери ће бити послата на локацију пројекта истичу купце на инсталацију, пуштање у рад, тестирање на багерима и оспособљавање оператора.

8 ). од Јулонг Катер рефулерна су све увезене су или скупштине увезеним деловима тако да купац можете да набавите резервна делова лако, као мотор Цумминс, Схијиазхуанг пумпа, систем контроле Сиеменс ПЛЦ, Сцхнеидер или Омрон електрични систем.Напомена:

Јулонг компанија увек производе багерима са стандардним параметрима унапред да би скратили време доставе. Сада постоје три Катер рефулерна са различитим моделима у понуди спреман за испоруку. Солидан песак излазни крећу се од 200м 3/хр до 700м 3/хр и време испоруке може бити чим 15 дана.


Добродошли Јулонг фирма за багерима инспекцију.


Fikr-mulohaza