Катер усисне багера

Mahsulot detali

Јулонг може да обезбеди широк спектар могућности за Катер рефулерна. Може да испуни захтеве клијената за различите апликације. У међувремену, Јулонг припреми спреман багерима у радионици, што може значајно скратити времена испоруке.


Модуларна структура чини на багерима бити транспортовани брзо и лако и брзо наручио на багерима локације. Сви делови су величине, што омогућава багерима да лако преносив поред путева, железнице и море.


Катер рефулерна може се применити на све врсте земљи, а на багерима је распрострањена у луци, водени пут багерима и рекултивација радове. Ове серије багерима, Упијала напредне технологије холандски и амерички сродних производа, има и предности потпуно Хидраулички систем, једноставна операција, једноставно одржавање, рационални дизајн, Роман распореда и јаке силе. Максимум багерима капацитет да стигнемо до 6000м 3/хр, багерима дубина 25м и отпуста удаљености 2000м.


Hot Tags: Катер усисне багера, цуттер главе багера брод, цуттер усисне песак багер се по, Катер усисавање багерима машина, Кина, произвођача, добављача, фабрика, високог квалитета, купи
Fikr-mulohaza