Јулонг окружењу технологија Цо., Лтд која се налази у Кингзхоу Цитy, Схандонг провинција, ентерприсе је висока технологија усредсредио на инвестиције, консултације, пројектовање, производња, Скупштина и операције управљања пројектима за заштиту животне средине и опреме са више од 20 година пројектовање и израда искуство.


Јулонг је остварио сарадњу индустрије-академској заједници-истраживања са Јиангсу брод дизајн института, Схандонг универзитета, океан универзитета од Кине и сл. До сада, Јулонг је стекао бројне власничког интелектуалне својине, 13 националних патената, 2 научна и технолошка достигнућа која је достигла ниво водећих међународних и једног остварења која је достигла Кина национални напредном нивоу. Јулонг је оцењен као општинских приватне научне и технолошке Ентерприсе и одличан иновативни Ентерприсе. Први истраживачки центар од водама еколошки пријатељски технологија је основао Јулонг и Јулонг такође је успоставила општинских инжењерске технологије истраживачком центру и инжењерске лабораторије.


У ова два поља, производње и пружање услуга водама опреме за заштиту животне средине, Јулонг се бави три индустрије, укључујући истраживања, развоја и производње, Скупштина опреме и пуштање у рад и маркетингу и продаји услуга. Јулонг производи су извезени у више од 50 земаља и области у југоисточној Азији, источној Азији, Јужне Азије, Јужне Америке, Оцеаниа, Африке и источне Европе. Производи стекли признање и подршку од купаца, оба у земљи и иностранству због Јулонг је водећи индустрије технологија, искуства у производњи професионалних, одлична опрема квалитета и интегритет у управљању.


Јулонг ће наставити да урадим најбоље за креирање светски познати бренд у области заштите животне средине у водама. Добродошли Јулонг за истрагу, посета и технике комуникације.